Papenberg

"Bij ons gaan business en ontspannen perfect samen”

Niet alleen productief, maar nog leuk ook! In onze Auberge vindt u vast en zeker voldoende inspiratie om uw vergadering tot een succes te maken. Op slechts twintig autominuten van het vliegveld Niederrhein Weeze of 50 van het internationale vliegveld van Düsseldorf. Modern vergaderen in traditionele stijl, onze lounge is uitermate geschikt voor kleine zakelijke bijeenkomsten die nét dàt beetje extra moeten hebben.

Tijdens het vergaderen kunt u beschikken over moderne faciliteiten als een ruime werkplek, draadloos internet en de modernste hulpmiddelen. En wilt u er even tussenuit, met een paar stappen kunt u heerlijk ontspannen in het bos van "de Maasduinen".

Om uw event zo compleet mogelijk te maken, vindt u hieronder onze vergaderarrangementen. Wij bieden diverse supplementen waarmee u uw vergadering nog verder kunt uitbreiden. Heeft u interesse in een offerte op maat? Aarzel dan niet om  contact met ons op te nemen.

Reserveer online

Vergaderarrangementen tot 15 personen

8-uurs arrangement

Gebruik van Wi-Fi, beamer en scherm, Papenberg Business Lunch, Coffee Breaks, mineraalwaters, flipchart, pennen, papier, diverse zoete versnaperingen en persoonlijke begeleiding.
€ 47,50 per persoon

12-uurs arrangement

Alle bovenstaande, inclusief drie gangen diner.
€ 85,50 per persoon

24-uurs arrangement

Alle bovenstaande, inclusief overnachting op basis van eenpersoonskamer, inclusief uitgebreid ontbijt.
€ 170,00 per persoon


Zaalhuur wordt apart berekend.

Reserveer online