Papenberg

"Limburgse gastvrijheid bij de Familie Stolk thuis”

Ons restaurant kenmerkt zich door een warme, kunstzinnige inrichting met antiek meubilair. De gerechten op onze kaart wisselen met de jaargetijden. Zo wordt u in het voorjaar verwend met allerlei aspergevariëteiten, terwijl in het najaar verrassende wildgerechten uw smaakpapillen bekoren. De kwaliteit van deze seizoensproducten en de sprankelende inspiratie van onze Chef-kok bepalen met regelmaat een volledig nieuwe menukaart. U treft er zorgvuldig geselecteerde top specialiteiten en uitgelezen menu's die vergezeld gaan van perfect bijpassende wijnarrangementen.

Reserveer online

Onze arrangementen

Onze mogelijkheden

Dineren

De kwaliteit van de seizoensproducten en de sprankelende inspiratie van onze keukenbrigade bepalen met regelmaat een volledig nieuwe spijskaart. U treft er zorgvuldig geselecteerde top specialiteiten en uitgelezen menu's die vergezeld gaan van perfect bijpassende wijnen, van alleen de beste jaargangen en uit alle windstreken.

Voor het diner, is ons restaurant geopend van maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur. 

Om teleurstelling te voorkomen , vragen wij u om een tafel te reserveren.

Ontbijten

Uw ontbijt wordt aan tafel geserveerd in ons restaurant in de bekende Papenberg sfeer.

Loungen 

Hier kunt u genieten van uw aperitief en uw keuze maken voor een heerlijk diner. Ook kunt u hier heerlijk natafelen of zomaar genieten van een drankje en een hapje rond het knappende haardvuur.

Feesten

Van zilveren bruiloft tot zakelijke mijlpaal, of gewoon iets te vieren, van feesten weten wij alles en wij zijn er goed in! Wij proberen aan iedere wens te voldoen. Aangezien iedere gast zijn eigen wensen heeft, stellen wij graag een passend programmavoorstel voor u op. 

Bel ons om de mogelijkheden te bespreken of maak meteen een afspraak. Dan tonen wij u graag onze ruimtes en vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Onze kaarten

Reserveer online