Carpaccio van runderfilet met balsamico en Parmezaanse kaas | € 19.50 |
Sashimi van tonijn met teriyaki en wakame |
€ 19.50 |
Ibericoham met salade van groene asperges |
€ 22.50 |
Sint-Jakobsschelpen op avocado crème en bacon crunch | € 22.50 |
Lauwwarme salade van zeebaars met tijmhoning | € 18.50 |
Zoete aardappelsoep met pompoen en quinoa | € 12.50 |
Soep van rivierkreeft met bieslook en Cognac | € 12.50 |
Op de huid gebakken zeebaars met salsa verde | € 28.50 |
Geroosterde scampi's met tomaten en sjalotten | € 29.50 |
Tarbot met kerriesaus en gefrituurde shiitakes | € 44.50 |
Hele gebakken zeetong met citroen en peterselie | € 49.75 |
Wildzwijnshaas met appelen en honing | € 29.50 |
Kalfsfilet met Parmaham en Gorgonzola | € 31.50 |
Tournedos van Angusrund met sesam en rode pepersaus | € 32.50 |
Medaillons van hertenkalf met vossenbessen en rozemarijn | € 32.50 |
Chocoladetaartje met vanilleroom | € 13.50 |
Mango met semifreddo van kokos | € 13.50 |
Mousse van limoncello met amandelijs | € 13.50 |
Karamel parfait met bananensorbet en meringue | € 13.50 |
Kaasplateau met kletzenbrood en appelstroop | € 15.50 |