Papenberg

Onze menukaart 


Reserveer online

Voorgerechten

Pata Negra ham met eendenlever en Balsamico créme  € 21,50
Carpaccio van runderfilet met Balsamico en Parmezaanse kaas
€ 17.50
Sashimi van tonijn met avocado, sesam en  Teriyaki
€ 19.50




Warme voorgerechten

Geroosterde zeebaars op seizoensalade en tijm honing dresssing € 19,50

Soepen

Lichtgebonden rucolaroomsoep met meloen bolletjes € 12.50
Soep van rivierkreeft met bieslook en Cognac € 12.50

Hoofdgerechten

Jonge tarbotfilet met salsa en limoen € 39.50
Geroosterde scampi's met tomaten en sjalotten € 29.50
Hele gebakken zeetong met citroen en peterselie € 44.75
Kalfsmedaillon met parmaham, truffelroom , gegratineerd met Gorgonzola  € 29.75
Lamsrugfilets met Provencaalse kruiden en mosterdsaus € 29.50
Tournedos van angusrund met sesam en ketjapsaus € 32,50
Gebraden eendenborst met appelen en honing € 29.50





Nagerechten

Parfait van kokos en mangosorbet € 10.50
Aardbeien met vanille ijs en kletskoppen € 10.50
Zomervruchten met frambozen-yoghurt ijs € 10.50
Frambozen parfait met sorbet en witte chocolade € 10.50
Kaasplateau met roggenbrood en appelstroop €12.50
      


 






Reserveer online