Onze menukaart
Reserveer online
Voorgerechten
Taartje van scampis met avocado en Wasabi |
€ 17.75 |
Carpaccio van runderfilet met Balsamico en Parmezaanse kaas
|
€ 17.75 |
Pata Negra met eendenlever en Balsamico créme |
€ 19.75 |
Sashimi van tonijn met Teriyaki en sesam
|
€ 19.50 |
|
|
Warme voorgerechten
St Jacobsschelpen met komkommer en Harissa |
€ 19.75 |
Soepen
Lichtgebonden zuurkoolsoep met huisgemaakte rookworst |
€ 10.50 |
Soep van rivierkreeft met bieslook en Cognac |
€ 10.50 |
Hoofdgerechten
Tarbotfilet op bladspinazie en groene mosterd |
€ 31.50 |
Geroosterde scampi's met tomaten en sjalotten
|
€ 29.50 |
Hele gebakken zeetong met citroen en peterselie
|
€ 44.50 |
Gebraden eendenborst met appel en gember |
€ 28.50 |
Lamskoteletten met mint en pesto |
€ 29.75 |
Kalfsfilet met parmaham en gorgonzola
|
€ 29.75 |
Tournedos van angusrund met Shii Take en Chimichuri |
€ 31.75 |
Nagerechten
Oreo parfait met mousse van Hazelnoten en karamel zeezout
|
€ 10,50 |
Warm chocolade taartje met vanilleroom
|
€ 10,50 |
Eton mess van schwar zwalder kirsch
|
€ 10,50 |
Crème brûlée
|
€ 10,50 |
Parfait van witte chocolade met frambozen coulis
Kaasplateau met roggebrood
|
€10,50
€ 10,50 |
Onderstaand vindt u een aantal menusuggesties.
Deze suggesties serveren wij alleen per tafel.
Seizoensarrangementsmenu
5 gangen aangepast aan het seizoen
|
€ 59,50 per persoon
|
Bijpassend wijnarrangement á €25,50 per persoon
|
Daar wij een sterk wisselende kaart hebben kan het zijn dat deze bij uw bezoek afwijkt van de hierboven vermelde gerechten.
Reserveer online