Pata Negra ham met eendenlever en Balsamico créme | € 21,50 |
Carpaccio van runderfilet met Balsamico en Parmezaanse kaas |
€ 17.50 |
Sashimi van tonijn met avocado, sesam en Teriyaki |
€ 19.50 |
|
|
Geroosterde zeebaars op seizoensalade en tijm honing dresssing | € 19,50 |
Lichtgebonden rucolaroomsoep met meloen bolletjes | € 12.50 |
Soep van rivierkreeft met bieslook en Cognac | € 12.50 |
Jonge tarbotfilet met salsa en limoen | € 39.50 |
Geroosterde scampi's met tomaten en sjalotten | € 29.50 |
Hele gebakken zeetong met citroen en peterselie | € 44.75 |
Kalfsmedaillon met parmaham, truffelroom , gegratineerd met Gorgonzola | € 29.75 |
Lamsrugfilets met Provencaalse kruiden en mosterdsaus | € 29.50 |
Tournedos van angusrund met sesam en ketjapsaus | € 32,50 |
Gebraden eendenborst met appelen en honing | € 29.50 |
Parfait van kokos en mangosorbet | € 10.50 |
Aardbeien met vanille ijs en kletskoppen | € 10.50 |
Zomervruchten met frambozen-yoghurt ijs | € 10.50 |
Frambozen parfait met sorbet en witte chocolade | € 10.50 |
Kaasplateau met roggenbrood en appelstroop | €12.50 |