Ontvang €5,00 korting op uw reservering met de code "Korting2017"
Auberge de Papenberg

Onze menukaart

Reserveer online

Voorgerechten

Hertenpastrami met vijgen en eendenlever
€ 19,50
Carpaccio van runderhaas met parmezaanse kaas
€ 15,50
Pappadum gevuld met sashimi van tonijn en wasabi€ 17,50
Drie bereidingen van eend met vijgen compôte
€ 18,50


Warme voorgerechten

St Jacobsschelpen op salade van rode biet en thijmhoning € 19,50

Soepen

Lichtgebonden  mosterdsoep met Livar spekjes € 9,50
Bouillon van fazant met luinkruiden en een kwartel ei € 9,50

Hoofdgerechten

Tarbotfilet met paddenstoelen en witte wijnsaus   € 29,50
Geroosterde scampi's met tomaten en sjalotten € 29,50
Hele gebakken zeetong met citroen en peterselie
€ 42,50
Wildzwijnsrugfilet met cashewnoten en pruimen € 28,50
Hertenkalfsrugfilet met vossebessensaus € 31,50
Kalfsfilet met parmaham en gorgonzola € 29,50
Tournedos van angusrund met rose pepersaus € 31,50

Nagerechten

Oreo parfait met mousse van Hazelnoten en karamel zeezout € 10,00
Warm chocolade taartje met vanilleroom € 10,00
Eton mess van schwar zwalder kirsch € 10,00
Crème brûlée
€ 10,00
Parfait van witte chocolade met frambozen coulis
Kaasplateau met roggebrood        
€10,00
   € 10,00

Onderstaand vindt u een aantal menusuggesties.

Deze suggesties serveren wij alleen per tafel.


Seizoensarrangementsmenu

5 gangen aangepast aan het seizoen 
€ 59,50 per persoon
Bijpassend wijnarrangement á €25,50 per persoon

Daar wij een sterk wisselende kaart hebben kan het zijn dat deze bij uw bezoek afwijkt van de hierboven vermelde gerechten.

Reserveer online