Auberge de Papenberg

Onze menukaart

Reserveer online

Voorgerechten

Gemarineerde zalm met warme dillesaus € 14,50
Sashimi van tonijn met komkommer en teryaki € 18,50
Carpaccio van runderfilet met balsamico dressing € 15,50
Ghanda ham met vijgen en eendelever € 18,50
Gerookte eendenborst met mango en cantharellen € 17,50

Warme voorgerechten

Salade van scampi's met nectarines en thijmhoning € 18,50

Soepen

Soep van rivierkreeft met bieslook en Cognac € 9,50
Licht gebonden soep van pomodori tomaten € 9,50

Hoofdgerechten

Grietbot met paddenstoelen en gembersojasaus € 29,50
Geroosterde scampi's met tomaten en sjalotten € 29,50
Jonge tarbotfilet met zeekraal en kreeftensaus € 29,50
Hele gebakken zeetong met citroen en peterselie € 39,50
Gebraden barberie eendenborst met appel en honing € 27,50
Kalfsfilet met bospaddenstoelen en truffelroom € 27,50
Lamsrugfilets met Provençaalse kruiden en mosterd € 29,50

Nagerechten

Seizoensvruchten met sorbet en frambozen € 10,00
Aardbeien met vanille ijs en kletskoppen € 10,00
Kiwi in champagne € 10,00
Chocolade taartje met warme vanilleroom € 10,00
Kaasplateau met roggebrood € 10,00

Onderstaand vindt u een aantal menusuggesties.

Deze suggesties serveren wij alleen per tafel.


Seizoensarrangementsmenu

5 gangen aangepast aan het seizoen 
€ 59,50 per persoon
Bijpassend wijnarrangement á €25,50 per persoon

Daar wij een sterk wisselende kaart hebben kan het zijn dat deze bij uw bezoek afwijkt van de hierboven vermelde gerechten.

Reserveer online